Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Meer slachtoffers bij explosies in Turkije

 6 juni 2015 

    Print       Email

ahmet-davutoglu_3Het aantal mensen dat gestorven en gewond geraakt is bij een verkiezingsbijeenkomst in Diyarbakir is veel hoger dan door de autoriteiten naar buiten gebracht. Er zijn vier mensen overleden en wel 220 mensen gewond geraakt. Daarnaast verkeren 20 mensen in levensgevaar.

Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de explosies. De Turkse premier Ahmet Davytoglu spreekt van een aanslag op de democratie. Volgens de Koerdische aanhangers van de Democratische Volkspartij zit de Turkse premier achter de aanslag. Zondag zijn er parlementsverkiezingen in Turkije.

De Democratische Volkspartij is een nieuwe links-radicale partij in Turkije. Eerder riep de voorzitter van de Democratische partij, Selahattin Demirtas de mensen op om de verkiezingen rustig af te wachten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »