Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Michael Flynn: Nucleair akkoord VS en Irak geen permanente oplossing

 10 juni 2015 

    Print       Email

michael flynnGepensioneerd luitenant-generaal, Michael Flynn en voormalig directeur van de inlichtingendienst van Defensie onder president Obama, zegt dat de aangekondigde nucleaire overeenkomst tussen de VS en Irak geen permanente oplossing zal bieden.

Volgens Flynn is Irak niet te vertrouwen en is het mogelijk dat het land een zodanige overeenkomst krijgt dat ze toch nog een atoombom kunnen ontwikkelen. Hij zegt ook dat Irak nog steeds naar de vernietiging van Israël streeft.

Daarnaast zegt de voormalige directeur van de Inlichtingendienst dat er verwarring is over het beleid in Washington over het Midden- Oosten.

De Amerikaanse regering kiest in sommige gevallen de kant van Saoedi-Arabië en soennitische moslims, maar in andere gevallen de kant kiest van Iran en de sjiieten.’

Premier Benyamin Netanyahu van Israël had verbijsterd gereageerd op het nieuws van een op handen zijnde nucleair- akkoord tussen de VS en Iran.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »