Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Moeder geeft zesjarige dochter nog steeds borstvoeding

 2 juni 2015 

    Print       Email

borstvoedingDe 52- jarige Maha Al Musa geeft haar zes jaar oude dochter nog steeds borstvoeding. Haar dochter Amina Al Musa doet alles zoals een normaal kind dat doet. Ze gaat naar school en speelt met klasgenoten.

Echter verschilt Amina van de doorsnee zesjarige. Na school bestaat haar middag tussendoortje namelijk uit borstmelk.

In de wereld van vandaag is het heel ongewoon om je kind zolang borstvoeding te geven. Maha Al Musa is een mensenrechtenactivist en de oudste vrouw, die haar kind borstvoeding geeft. Ze zegt dat ze gewoon reageert op de natuurlijke verlangens van haar kind door haar borstvoeding te geven.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »