Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Moeder voor de rechter voor bizarre oplichterij

 22 juni 2015 

    Print       Email

gfc opmerkelijkDe Volkskrant meldt dat een vrouw in Limburg voor het gerecht moet verschijnen vanwege een heel bizarre vorm van oplichting. De vrouw heeft tientallen mensen opgelicht door de mensen voor te houden dat haar dochtertje dood is.

De vrouw deed vorig jaar een noodkreet dat haar dochtertje gestikt zou zijn in een stuk appel en dat ze geen geld had om het kind een waardige begrafenis te geven. Er werd binnen twee dagen 1500 euro opgehaald door de Facebook-pagina Make a Wish, Do a Gift.

De vrouw Inke Minkenberg, oprichter van de Facebook-pagina, geloofde in eerste instantie het verhaal van de vrouw, omdat deze heel erg emotioneel overkwam. Echter kreeg Minkenberg wantrouwen toen de vrouw zaken begon te vertellen die niet leken te kloppen. Toen een zus van de vrouw het geld contant wilde ophalen heeft Minkenberg aangifte gedaan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »