Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Naaktklimmers Kinabalu-berg mogen naar huis

 14 juni 2015 

    Print       Email

Mount_kinabalu_lookingdownDe vier toeristen die naaktfoto’s hebben gemaakt op de berg Kinabalu zijn vrijgelaten. De Nederlandse Dylan is samen met de drie andere toeristen per vliegtuig naar Kuala Lumpur vertrokken.

Nadat de advocaat van de mannen de opgelegde boetes had betaald mochten ze vertrekken. De toeristen hebben enkele dagen in gevangenschap doorgebracht. Door het maken van naaktfoto’s op de Kinabalu-berg hebben de toeristen de woede van de bevolking op de hals gehaald.

In Maleisië gelooft men dat de voorvaderen in de berg, die als heilig wordt beschouwd huizen. De lokale autoriteiten hebben de toeristen verantwoordelijk gehouden voor de dodelijke aardbeving die onlangs plaatsvond in het gebied.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »