Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Naaktlopers Kinabalu-berg krijgen celstraf en boete

 12 juni 2015 

    Print       Email

achter tralie opgesloten cel gevangenisDe vier toeristen waaronder de Nederlandse rugzak toerist Dylan hebben van een Maleisische rechter drie dagen cel opgelegd gekregen voor het maken van naaktfoto’s op de berg Kinabalu.

De vier toeristen kregen ook een boete opgelegd.

Volgens de lokale autoriteiten hebben de mannen de berg, die volgens de lokale bewoners heilig is ontheiligd door zich naakt op de berg te laten fotograferen. Als gevolg van de wraak van de god van de berg zou de aardbeving in het gebied zijn ontstaan. Aan de mannen werd obsceen gedrag in het openbaar tenlaste gelegd. De toeristen werden gewaarschuwd door hun gids maar zouden ´´ Loop naar de hel´´ tegen hem hebben gezegd.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Maleisië toestemming gevraagd om de 23-jarige Dylan in zijn cel te mogen bezoeken. Echter hebben de Maleisische autoriteiten niet gereageerd op het verzoek.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »