Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Nederlander vliegt in zelf gebouwde drone

 26 juni 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe Nederlander Thorstin Crijns heeft een drone ontworpen die krachtig genoeg is om een volwassen mens mee de lucht in te nemen. Crijns testte het prototype zelf uit via een korte testvlucht, die te zien is op zijn website.

Op zijn site legt Crijns uit dat hij reeds geruime rondliep met het idee om een quadcopter te maken, die geschikt is om mensen mee te transporteren. Tevens gaat hij in op de technische vereisten die kwamen kijken bij het maken van een drone die sterk genoeg is om het gewicht van een mens te dragen.

De testvlucht heeft duurde enkele seconden geduurd. Een drone is een onbemand luchtvaartuig. Drones worden ook wel aangeduid met de afkorting UAV, wat staat voor ‘Unmanned Aerial Vehicile’. Met behulp van een afstandsbediening kan een drone vanaf de grond worden bestuurd, maar soms ook zelfstandig vliegen volgens een voorgeprogrammeerde route.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »