Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Ontsnapte moordenaar Richard Matt doodgeschoten

 27 juni 2015 

    Print       Email

terreurverdachte terreur agenten doodschietenEen van de moordenaars, die uit een zwaar bewaakte gevangenis in New York ontsnapte is gedood melden de Amerikaanse media. De man zou tijdens een vuurgevecht zijn omgekomen.

Het vuurgevecht brak uit nadat agenten een gebied nabij de Canadese grens hadden omsingeld. De beide voortvluchtige moordenaars hielden zich schuil in een paar jachthutten. Nieuwzender CNN meldt dat David Sweat nog altijd voortvluchtig is. Richard Matt (48) en David Sweat (34) zijn op 6 juni uit een zwaarbeveiligde gevangenis in New York ontsnapt.

De mannen hebben een gat geboord aan de achterzijde van hun cel en ontsnapten via een intern gangenstelsel. Ze kregen hulp van een medewerkster, die hun onder andere gereedschap heeft gebracht. Honderden agenten waren betrokken bij de klopjacht op het gevaarlijk duo. Matt werd veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf voor het plegen van drie moorden. Hij had ook een aantal overvallen en ontvoeringen op zijn strafblad staan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »