Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Ontsnapte moordenaars mogelijk samen gesignaleerd

 21 juni 2015 

    Print       Email

prison break gevangenen ontvluchte arrestant ontsnaptDe klopjacht naar de twee gevaarlijke moordenaars die zijn ontsnapt uit een zwaarbewaakte gevangenis in New York is momenteel geconcentreerd rond de plaats Frienship in dezelfde stad.

Een inwoner van Friendship zegt het tweetal mogelijk gezien te hebben. De mannen zouden samen uit een bos zijn gelopen. Volgens de politie is de melding geloofwaardig genoeg om op zoektocht te gaan. Friendship ligt ongeveer 450 kilometer van de gevangenis waaruit de twee veroordeelde misdadigers nu twee weken geleden ontsnapten.

150 agenten zijn ingezet om de omgeving te doorzoeken waar de mannen gesignaleerd zijn. De politie wordt bijgestaan door hondenteams en politiehelikopters. De inwoners van de stad moeten binnen blijven.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »