Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Oppositie Australië wil homohuwelijk invoeren

 1 juni 2015 

    Print       Email

homohuwelijk homoDe oppositie in Australië is voorstander van de invoering van het homohuwelijk en heeft een wetsvoorstel hierover ingediend. Het huwelijk moet volgens oppositieleider Bil Shorten omschreven worden als een verbintenis tussen twee mensen.

Twee mensen van hetzelfde geslacht moeten ook kunnen trouwen meent de leider van de sociaaldemocratische partij. De liberale premier Tony Abott is tegenstander van de invoering van het homohuwelijk. Hij meent dat het invoeren van het homohuwelijk een zaak van het parlement is.

De afgevaardigden van de Coalitie hebben de bespreking van dit wetsvoorstel verdaagd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »