Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Optimisme over oplossing Griekenland

 21 juni 2015 

    Print       Email

griekse griekenlandDe Grieken hebben beloofd om met voorstellen voor hervormingen te komen. Deze zullen tijdens de eurotop maandag gepresenteerd worden. Staatsminister Alekos Falabouris heeft gezegd dat de Griekse regering met extra voorstellen naar de extra ingelaste eurotop gaat.

Partijen slaagden er afgelopen donderdag niet in om tot een akkoord te bereiken. Premier Tsipras van Griekenland heeft vanmiddag een laatste voorstel naar Brussel gestuurd en dat telefonisch besproken met met bondskanselier Merkel, de Franse president Hollande en voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie.

Op een gezamenlijke persconferentie met Hollande zei de Italiaanse premier Renzi dat alle voorwaarden voor een akkoord met Griekenland aanwezig zijn. Hollande benadrukte dat er een oplossing bereikt moet worden om Griekenland in de eurozone te houden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »