Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Politie doet inval in `Koninkrijk van cannabis`

 25 juni 2015 

    Print       Email

cannabis-beschermt-mensen-mogelijk-parasieten-In Albanië is een drugsdorp opgerold nadat de politie in een vuurgevecht met de dorpelingen was verwikkeld. Bij de operatie waren meer dan 400 politieagenten betrokken.

Een politieagent liet het leven en veertien mensen zijn gearresteerd. In het dorp genaamd Lazarat dat bekend staat als het ´koninkrijk van cannabis´ worden grote hoeveelheden wiet geteeld en verhandeld. Gisteren werd er nabij het dorp een bus met wapens tegengehouden en een man gearresteerd.

Toen politieagenten probeerden het dorp binnen te komen ontstond er een groot vuurgevecht. Dorpelingen schoten vanuit diverse schuilplaatsen met machinegeweren op de politie. De politie heeft na het vuurgevecht 102 ton drugs in beslag genomen en vernietigd. Uit een rapport van de Italiaanse politie blijkt dat er vanuit Lazarat jaarlijks minstens 5 miljard euro aan cannabis wordt verhandeld.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »