Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Presidentskandidaat Jeff Bush richt zich op Latino- gemeenschap

 16 juni 2015 

    Print       Email

jeff bushJeff Bush, de broer van voormalig president George W. Bush is officieel kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Hij is de elfde Republikeinse kandidaat die zich in de strijd mengt.

Bush wil de problemen van een falend Washington gaan oplossen. Hij richt zich met name op de Latino gemeenschap en aan het begin van de avond was er veel Spaanstalig muziek te horen. Zijn vrouw is Mexicaanse en hij spreekt Spaans.

Bush beloofde zich in te zullen zetten voor het verbeteren van de relatie met Israël, een strakker militair beleid en hervorming van de immigratie wetgeving. Van 1998- 2007 was Bush gouverneur van de staat Florida.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »