Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Regen bij eerste dag Pinkpop

 13 juni 2015 

    Print       Email

pinkpopBij de start van Pinkpop vrijdag heeft het aan het einde van de middag ongeveer een half uur voor de aanvang van het festival kort maar hevig geregend. De regen ging gepaard met harde wind en onweer.

Bezoekers op het festivalterrein zochten hun heil in tenten en afdakjes. Anderen genoten juist van het weer en dansten vrolijk in plastic regencapes. Aan het begin van de avond hield het op met regenen.

Op de eerste festivaldag van de 46e editie van Pinkpop zullen onder anderen Body Count feat. Ice-T, Paloma Faith, George Ezra, Faith No More en Elbow optreden. Festival baas, Jan Smeets, riep de mensen op om zich goed in te smeren, veel te drinken en weinig alcohol te nuttigen. Ook wenste hij de bezoekers heel veel plezier toe.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »