Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Republikeinse presidentskandidaat noemt Charleston schietpartij ´´drugsongeluk´´

 20 juni 2015 

    Print       Email

perry1Volgens Rick Perry, presidentskandidaat van de Republikeinse partij was de schietpartij in een Afro- Amerikaanse kerk in Charleston een door drugs veroorzaakt ongeluk. Dit zei Perry in een interview voor de conservatieve tv- zender NewsmaxTV.

Volgens de voormalige gouverneur van Texas weet hij niet zo goed als de schietpartij, waarbij negen zwarte mensen gedood werden een terreurdaad is. Echter erkende Perry wel dat het een ´´crime of hate´´ was. Maar Perry zegt dat drugs het echte probleem is in Amerika.

Kennissen van de 21- jarige blanke schutter, Dylan Roof hebben verklaard dat hij drugs gebruikte. Perry beschuldigde in het interview president Barack Obama ervan de burger hun wapens te willen afnemen door het willen initiëren van strengere wetgeving op het gebied van wapenbezit.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »