Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Restaurant in China kleedt serveersters in bikini

 25 juni 2015 

    Print       Email

gfc opmerkelijkEen nieuw restaurant in de Chinese stad Shenyang, gelegen in de noordoostelijk gelegen provincie Liaoning, heeft zichzelf op unieke wijze op de kaart gezet. De serveersters in het restaurant gaan gekleed in bikini.

Dat schrijft Shanghaiist.

De eigenaren van het restaurant genaamd Daoxianji zeggen dat deze personeelskleding niets met seksisme te maken heeft. Ze wijzen erop dat er ook een paar jongens in dienst zijn die in hun zwembroek klanten bedienen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »