Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Rijkeluiszoon vernedert mensen in ruil voor geld

 23 juni 2015 

    Print       Email

gfc opmerkelijkGrisha Mamurin (16), een rijkeluiskind ligt onder vuur nadat hij de straat op ging en vrouwen geld bood om hun borsten te tonen en hem te kussen. Mamurin is de kleinzoon van miljardair Igor Neklyudov.

De jongeman heeft een reeks video’s gemaakt over de dingen die mensen bereid zijn voor geld te doen. Zo lieten een aantal vrouwen hun borsten aan Mamurin zien in ruil voor geld. De tiener heeft ook een man gevraagd om in ruil voor geld zijn urine te drinken.

De man heeft in ruil voor zo een 250 euro een slok genomen van de urine van het steenrijke kereltje. Echter liep het een keer minder goed af voor de jongen.Toen hij een andere man vroeg om zijn urine te drinken sloeg die hem tegen de grond.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »