Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Samsung gaat goedkopere versie galaxy S5 lanceren

 6 juni 2015 

    Print       Email

Samsung-LogoSamsung gaat een goedkopere versie van de galaxy S5 Android smartphone uitbrengen. Goedkopere versies van smartphones worden door het bedrijf uitgebracht om de telefoons meer betaalbaar voor het publiek te maken.

De neo-versie en de reguliere S5 smartphone hebben kleine verschillen. Zo zijn de cpu en de gpu minder krachtig dan die in de reguliere Galaxy S5. Voor de rest zijn de twee telefoons nagenoeg hetzelfde.

Er is een 5,1 inch-scherm met een full-hd-resolutie, een 2800 mAh-accu en een 16 megapixel-camera aan de achterzijde. De frontcamera, die voorheen 2 megapixels bedroeg, schiet nu foto’s met een resolutie van 5 megapixels. Wat de afmetingen van de smartphones betreft zijn er geen verschillen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »