Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Samsung smartphones kwetsbaar door lek in toetsenbord- app

 16 juni 2015 

    Print       Email

samsung-galaxy-y-smsUit een onderzoek van beveiligingsbedrijf Nowsecure blijkt dat het toetsenbord- app van Samsung een lek heeft, waardoor hackers malware naar de telefoon kunnen sturen.

De toetsenbord- app van met name de Galaxy S6, S5 en S4 hebben een lek, waardoor hackers de smartphone kunnen besturen, door bijvoorbeeld onopvallend malware te installeren of een foto met de camera te maken. Tevens kunnen door de lek ook telefoongesprekken worden afgeluisterd en tekstberichten worden bekeken.

De toetsenbord-app van Samsung kan middels een lastige omweg omzeild worden. Samsung heeft intussen een patch voor het lek uitgebracht, maar deze is slechts naar een klein gedeelte van de bewuste smartphones uitgerold zegt Nowsecure.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »