Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Slachtoffer verkrachting herinnert zich dader na hypnose

 15 juni 2015 

    Print       Email

Crime1Een Begische notaris is veroordeeld tot tien jaar celstraf voor verkrachting en foltering. De politie kon de man aanhouden, nadat het slachtoffer hem na hypnose ondergaan te hebben als dader aanwees. Het slachtoffer kon zich voor de hypnose niet herinneren wie haar verkracht en gemarteld had.

Op 17 juni 2010 werd het slachtoffer verkracht en gefolterd in een bed & breakfast in Oostkamp. De 54- jarige notaris ontkent de feiten begaan te hebben. Volgens de man vroeg de jonge vrouw hem via haar mobiele telefoon om hulp. Hij trof haar bloedend aan en bracht haar direct naar het ziekenhuis.

De advocaat van de man vroeg om vrijspraak, omdat volgens hem verklaringen onder hypnose niet als bewijs zouden kunnen dienen. Echter oordeelde de rechtbank dat er voldoende bewijs is dat de man het feit begaan heeft. De man was minimaal een half uur alleen met het slachtoffer geweest en heeft een extreme belangstelling voor het seksuele.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »