Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Slachtoffers ingestorte balkon Berkley zijn Ierse studenten

 17 juni 2015 

    Print       Email

charlie flanaganDe zes personen die het leven lieten toen dinsdag een balkon instortte van een appartementsgebouw in de Amerikaanse stad Berkeley zijn Ierse studenten. Het incident gebeurde rond 1.00 uur ’s nachts.

De studenten waren op een feestje voor de 21ste verjaardag van een student. Bij het neerstorten van het balkon zijn acht andere mensen zwaargewond geraakt. Het balkon op de vierde etage van een woonflat van universiteitsstad Berkley, nabij de stad San Francisco raakte los en viel naar beneden op het balkon op de derde etage.

Vier van de studenten waren op slag dood, de vijfde overleed onderweg naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De slachtoffers vierden feest op het bewuste balkon ter gelegenheid van de verjaardag van één van hen.

Minister Charlie Flanagan van Buitenlandse Zaken heeft zijn medeleven betuigd aan de gewonde slachtoffers en de nabestaanden van de slachtoffers. De flat werd in 2007 gebouwd. Er wordt onderzoek gedaan naar hoe het balkon kon afbreken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »