Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Slimme bikini waarschuwt tegen zonnebrand

 11 juni 2015 

    Print       Email

bikiniEen Franse startup, Spinali Design heeft een bikini ontworpen die de drager waarschuwt als de vrouw te lang of op het verkeerde moment in de zon ligt of als de vrouw de schaduw weer moet opzoeken.

De bikini’s zijn voorzien van een minuscule sensor, die uv-straling meet en via bluetooth een waarschuwingsein verstuurt aan een smartphone of tablet. Zo waarschuwt de sensor of de de uv-straling te hoog is of wanneer het tijd is om het lichaam weer met zonnebrandcreme in te smeren.

Omdat de sensor in een clip aan de bikini is bevestigd functioneert het niet als de drager op haar buik ligt. Een slimme bikini kost rond de 198 euro.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »