Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Spoedoverleg over Oekraïne in Parijs

 17 juni 2015 

    Print       Email

oekraineAanstaande dinsdag 23 juni wordt er aangaande de situatie in Oekraïne een spoedoverleg beraamd. De ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Frankrijk, Oekraïne en Rusland zullen dan vergaderen over de voortdurende strijd in Oost-Oekraïne.

Dat meldt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Russische minister van Buitenlandse zaken, Serge Lavrov heeft vandaag met zijn Duitse collega Frank-Walter Steinmeierhieromtrent getelefoneerd. De bewindslieden hebben benadrukt dat er onmiddellijk een einde moet komen aan de zware gevechten in Oost-Oekraïne en in het bijzonder aan het beschieten van burgerdoelen waaronder dorpen.

De gevechten vinden plaats in de regio Dobass. De strijd gaat tussen milities, die trouw zijn aan Kiev en rebellen die steun genieten van het Kremlin. In september 2014 en op 12 februari dit jaar werden er afspraken gemaakt om de gevechten te staken. Echter worden deze afspraken niet nageleefd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »