Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Stel wil scheiden om invoering homo- huwelijk

 14 juni 2015 

    Print       Email

homos lesbiesEen Australisch echtpaar Nick en Sarah Jensen uit Canberra zegt dat ze zullen scheiden als het homohuwelijk legaal wordt in de staat waarin ze wonen.

Het koppel is de mening toegedaan dat het huwelijk dan niets meer waard is. Zij gaan ervan uit dat het huwelijk een verbintenis tussen man en vrouw is dat van God afkomstig is. Het stel dat overigens al tien jaar gelukkig getrouwd is gaat na de scheiding niet echt uit elkaar.

Ze hopen dat ze hun kinderen kunnen uitleggen waarom ze kozen voor een formele scheiding. De oppositie in Australië heeft vorige maand een wetsvoorstel ingediend in om het homohuwelijk legaal te maken. Sindsdien is het maatschappelijk debat opnieuw fel opgelaaid.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »