Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Taylor Swift geeft zichzelf cadeau aan bruidspaar

 14 juni 2015 

    Print       Email

LOS ANGELES, CA - MARCH 29:  iHEARTRADIO MUSIC AWARDS -- Pictured: Recording artist Taylor Swift arrives at the iHeartRadio Music Awards held at the Shrine Auditorium on March 29, 2015 in Los Angeles, California.--  (Photo by Kevork Djansezian/NBC/NBC via Getty Images)

Twee trouwende fans, die allebei grote fans van Taylor Swift zijn kregen de verassing van hun leven. Katy Harris en Chris Eisenmann hoorden dat Swift zou optreden in het Lincoln Financial Field in Philadelphia en besloten toen dat ze buiten het stadion zouden trouwen.

Na elkaar het ja- woord gegeven te hebben zouden ze samen naar het concert gaan. Ze hebben op Istagram foto’s van hun huwelijk gepost en tagden daarin Taylor. Tijdens het concert herkende de moeder van de zangeres het koppel, waardoor ze na het optreden backstage werden uitgenodigd schrijft TMZ. De fans van Taylor Swift hebben ruim een uur met haar doorgebracht.

Katy liet haar blijdschap op social media blijken met de woorden: “Instagram, maak kennis met mijn echtgenoot Chris en onze nieuwe vriendin Taylor! Ik heb geen woorden voor gisteravond! Mijn beide dromen zijn uitgekomen!”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »