Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Taylor´s nieuwste album niet op Apple Music

 21 juni 2015 

    Print       Email

taylor-swiftHet laatste album van Taylor Swift 1989, dat op 30 juni gelanceerd wordt zal niet te beluisteren zijn via de nieuwe streamingsdienst van Apple Music.

Taylor vindt het niet kunnen dat Apple Music artiesten, schrijvers en producenten niets betaalt tijdens de drie maanden waarbij, de fans de muziek gratis mogen uitproberen. Taylor zegt dat de artiesten niet om gratis iphones vragen dus moet er van hun niet worden verwacht dat ze gratis hun muziek afgeven.

Daarnaast zegt ze is Apple een succesvol bedrijf dat het wel kan permitteren om de artiesten tijdens de proefperiode uit te betalen. Taylor staat bekend om haar statements. Eerder had Taylor al de hele catalogus van Spotify weggehaald vanwege de volgens haar lage bedragen die artiesten werden uitbetaald.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »