Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Venezolaan smokkelde cocaïne in puppy’s

 23 juni 2015 

    Print       Email

puppies-130810Een Venezolaanse dierenarts is door de politie aangehouden op verdenking van het smokkelen van vloeibare heroïne in jonge hondjes. De 33- jarige Andrés López Elorza werd opgepakt in het plaatsje Santa Comba.

Hij was vermoedelijk lid van een criminele organisatie, die drugs van Columbia naar de Verenigde Staten smokkelde. De justitiële autoriteiten in Columbia hebben in 2005 een dierenpraktijk ontdekt in de stad Medellín, waarin drie puppy´s met buisjes met vloeibare heroïne waren geïmplanteerd.

In totaal ging het om zo’n drie kilogram drugs. López was toen werkzaam bij die kliniek. De man werd al in 2013 opgepakt in Spanje maar weer vrijgelaten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »