Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Verdachte aanslag ´´Rue des Rosiers´´ 1982 opgepakt

 17 juni 2015 

    Print       Email

rue des parijsEen man die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een aanslag in Parijs in 1982 is aangehouden.

De man was betrokken bij de aanslag op een Joods restaurant in de Parijse wijk Marais. Bij de aanslag werden zes mensen doodgeschoten en raakten 22 mensen gewond. Deze aanslag stond bekend als de Rue des Rosiers. De hoofdverdachte is 1 juni in Jordanië gearresteerd.

Frankrijk heeft om uitlevering van de verdachte, Souhaur Mouhamad Hassan Khalil Al-Abbassi gevraagd. Het is nog niet bekend hoelang het uitleveringsproces zal duren. Al-Abbassi is intussen weer op vrije voeten. Echter heeft de Jordaanse rechter hem een reisverbod opgelegd tot een besluit over zijn uitlevering is genomen.

De man maakte samen met de twee andere mannen die betrokken waren bij de aanslag in 1982 deel uit van een netwerk rond de Palestijnse terrorist Abu Nidal.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »