Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Verdachte schietpartij kerk in Charleston aangehouden

 19 juni 2015 

    Print       Email

Crime1De verdachte van de schietpartij in een kerk in Charleston in de Amerikaanse staat South Carolina is gearresteerd. Dit meldt nieuwszender CNN. De 21- jarige Dylan Roof werd aangehouden in de staat North Carolina.

De man is momenteel op borgtocht vrij en was recentelijk gearresteerd voor het plegen van onder andere drugsdelicten. De schutter heeft negen mensen gedood waaronder drie mannen en zes vrouwen. Drie mensen hebben de schietpartij overleefd.

Een van de slachtoffers van de schietpartij was dominee en senator Clementa Pinckey. De verdachte zou in april een wapen cadeau hebben gekregen. Dylan was een uur in de kerk, voordat hij om zich heen begon te schieten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »