Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vertrouwelingen Sarkozy aangehouden

 3 juni 2015 

    Print       Email

sarkozyZes mensen uit de nabije kring rond de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy zijn woensdag aangehouden en aan de tand gevoeld.

Het justitieel onderzoek behelst vriendjespolitiek en fraude met overheidsgeld bij opdrachten voor opiniepeilingen in de jaren dat Sarkozy president was. Zo zouden de aanbestedingsregels niet zijn nageleefd.

Onder de ondervraagden zijn onder andere ex- secretaris- generaal van het Elyséepaleis en ex-minister van Binnenlandse Zaken Claude Guéant, voormalig kabinetschef Emmanuelle Mignon, twee voormalige adviseurs van Sarkozy en reclameman Jean-Michel Goudard.

Door het onderzoek worden de pogingen van Sarkozy om weer in het machtscentrum te komen in 2017 gedwarsboomd. In een zaterdag gepubliceerde peiling geeft ongeveer 70 procent van de ondervraagde Fransen aan dat ze Sarkozy niet terug als president willen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »