Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vogelspinnen kruipen massaal in Australisch gebied

 29 juni 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2Een plaatsje in Australië genaamd Maningrida is overspoeld door vogelspinnen. Wel 25.000 tarantula´s bevinden zich op een plek.

Voor experts op het gebied van vogelspinnen is het een mysterie waarom de spinnen opeens massaal over het gebied kruipen. In het gebied waar ongeveer 2000 mensen wonen bevinden zich nu 12 maal zoveel spinnen als mensen.

Deskundigen zeggen dat de spinnen niet dodelijk zijn voor mensen, maar wel kan je zo ziek worden van het gif dat je zes tot acht uur moet overgeven. De Aboriginals die in het gebied wonen hebben geen moeite met de spinnen. De spinnen worden zelfs geaaid door de bewoners, die als geharde natuurmensen bekend staan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »