Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Voormalig toplid FIFA bekent steekpenningen te hebben aangenomen

 3 juni 2015 

    Print       Email

FRANKFURT, GERMANY - NOVEMBER 1:  Chuck Blazer, a Member of FIFA World Cup Organizing Committee, attends a press conference for The Confederations Cup Germany 2005 draw at The Alte Oper, on November 1, 2004 in Frankfurt, Germany.  (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Voormalig toplid van de FIF, Chuck Blazer, geeft toe corruptieve handelingen te hebben gepleegd. Hij zou steekpenningen hebben ontvangen voor de WK´s van Frankrijk en Zuid- Afrika. Dit heeft hij bekend voor het gerecht in New York.

Blazer heeft in zijn periode als FIFA official meegeholpen aan het winstgevend maken van de wereldvoetbal-bond. Uit onderzoek is gebleken dat hij ook van die winst profiteerde.

Volgens bronnen heeft Blazer in ruil voor strafvermindering als spion voor de FBI gefungeerd. De vorige week werden FIFA officials aangehouden door de FBI.

Thans wordt het aandeel van ex- FIFA voorzitter, Sem Blatter in het corruptieschandaal door de FBI en de Amerikaanse autoriteiten onderzocht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »