Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouw die moordenaars hielp ontsnappen pleit onschuldig

 13 juni 2015 

    Print       Email

prison break gevangenen ontvluchte arrestant ontsnaptDe vrouw die de twee gevaarlijke criminelen hielp ontsnappen uit een zwaar bewaakte gevangenis in New York is voor de rechter verschenen. Ze heeft onschuldig gepleit.

Joyce Mitchell zag er bang en gebroken uit en kwam nauwelijks uit haar woorden meldt nieuwszender CNN. Ze werd geboeid, maar nog in de burgerkleding voor de rechter geleidt. Zij heeft gedurende de afgelopen zes dagen van de klopjacht naar de ontsnapte criminelen vrijwillig informatie aan de politie verschaft. De vrouw kan mogelijk een straf van acht jaar gevangenisstraf opgelegd krijgen.

Het is van belang voor de vrouw dat de mannen gauw gevonden worden, want als de criminelen andere misdaden plegen zal zij ook daarvoor verantwoordelijk gesteld worden. De politie doet ook onderzoek naar de echtgenoot van de vrouw, Lyn Mitchell, die ook in de gevangenis werkt.

De vrouw is de voortvluchtige moordenaars behulpzaam geweest bij het ontsnappen. Zo zou ze de mannen van de gereedschappen voorzien hebben waarmee ze uit de gevangenis konden breken. Volgens familieleden van de vrouw heeft ze niks verkeerd gedaan. De klopjacht naar de misdadigers wordt voorgezet.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »