Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vrouw staat terecht voor doden vijf baby´s

 25 juni 2015 

    Print       Email

Vrouwe-justitiaEen 51-jarige vrouw in Douai in Noord- Frankrijk is aangehouden, omdat ze vijf baby´s vlak na de geboorte heeft gedood. Dit gebeurde in de Noord-Franse plaats Douai.

De kinderen zouden zijn verwekt door haar vader. De lijken van de baby´s werden door de nieuwe eigenaar van het huis waar de vrouw voorheen woonde in de tuin ontdekt, toen hij bezig was de tuin om te spitten. De vrouw heeft de zwangerschappen voor haar omgeving verborgen gehouden.

Door haar zwaarlijvigheid was dit geen probleem. Ze heeft verklaard dat ze geregeld verkracht werd door haar vader en bang was dat de kinderen zijn voortgekomen uit de incestueuze relatie met hem. Later kreeg de vrouw een liefdesrelatie met haar vader, die door ging ondanks ze getrouwd was.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »