Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Wiet beschermt mogelijk tegen parasieten

 2 juni 2015 

    Print       Email

cannabis-beschermt-mensen-mogelijk-parasieten-Wiet kan een beschermende werking hebben tegen parasieten. Dit blijkt uit een recente studie van Amerikaanse onderzoekers.

De resultaten van de studie werden gemeld in het wetenschappelijk tijdschrift American Journal of Human Biology. De wetenschappers deden onderzoek onder 400 leden van de Aka-stam in de Centraal Afrikaanse Republiek.

Het wetenschappelijk onderzoek wees uit dat hoe meer cannabis de stamleden rookten hoe minder wormen in hun ontlasting werden gevonden. Volgens de bevindingen van de onderzoekers zijn mensen in de loop der tijden cannabis gaan gebruiken om zichzelf te beschermen tegen parasieten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »