Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Wraakporno 21- jarig meisje circuleert ook in Zuid-Amerika

 14 juni 2015 

    Print       Email

CybercrimeHet seksfilmpje van een 21- jarige meisje circuleert ook in diverse delen van Zuid- Amerika. Op het filmpje is te zien hoe het slachtoffer haar ex-vriend oraal bevredigd.

Op verzoek van het slachtoffer heeft misdaadjournalist Peter R. de Vries maandenlang onderzoek gedaan om de dader te traceren. Echter met weinig resultaat.

De misdaadjournalist heeft afgelopen donderdag via een kort geding nog geprobeerd te achterhalen wie de compromitterende beelden via Facebook heeft verspreid. De dader zou volgens hem zwaar gestraft moeten worden.

Facebook heeft de film binnen een uur na plaatsing verwijderd en stelt zich op het standpunt dat de gegevens van de dader intussen al zijn gewist. Het is voor het eerst dat geprobeerd wordt Facebook te veroordelen gebruikersgegevens vrij te geven.

Steeds vaker pleiten instanties en organisaties ervoor om gebruikersgegevens van cybercriminelen af te geven aan het Openbaar Ministerie.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »