Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Zanger, schrijver en componist Thé Lau overleden

 24 juni 2015 

    Print       Email

the-lauHet management van zanger, componist en schrijver Thé Lau meldt dat hij dinsdag in Amsterdam is overleden. De artiest was al geruime tijd ongeneeslijk ziek.

Hij liet in maart 2013 aan het publiek weten dat hij keelkanker had. Thé Lau heeft in juni 2014 afscheid genomen van zijn Nederlandse fans. Bij zijn laatste concert die helemaal uitverkocht was speelde hij nog een keer zijn hits waaronder Blauw en Open en Iedereen is van de Wereld.

Het laatste jaar van zijn leven was veelbewogen en intens zegt zijn management. De artiest heeft genoten met zijn familie, vrienden en vakgenoten. The Lau die 62 jaar werd heeft ook boeken geschreven waaronder de romans Juliette en Hemelrijk.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »