Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Ziekenhuis in Seoul deels gesloten door MERS

 14 juni 2015 

    Print       Email

mersEen ziekenhuis in Seoul, de hoofdstad van Zuid- Korea is gedeeltelijk gesloten vanwege de uitbraak van het longvirus Middle East Respiratory Syndrome (MERS).

Het Samsung Medical center heeft alle niet- noodzakelijke operaties opgeschort, omdat meer dan 70 mensen besmet zijn geraakt in het ziekenhuis. De leiding van het ziekenhuis heeft toegegeven dat het ziekenhuis niet op de juiste wijze met spoedgevallen is omgegaan en bood haar verontschuldigingen daarvoor aan. Daarnaast zou een medewerker van het ziekenhuis met MERS verschijnselen gewoon dagenlang door hebben gewerkt.

Het aantal MERS- besmettingen in Zuid- Korea is gestegen naar 145. Er zijn reeds 14 mensen bezweken aan de ziekte en m eer dan 3200 mensen zijn vrijwillig in quarantaine gegaan. Volgens de Korea Times hebben verscheidene mensen MERS opgelopen nadat ze ziekenhuizen in Seoul en dichtbij gelegen stedelijke gebieden hadden bezocht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »