Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

100 betogers opgepakt bij Hobbemaplein

 3 juli 2015 

    Print       Email

In de beruchte Schilderswijk in Den Haag, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag honderd mensen door de politie opgepakt. De betogers hebben zich schuldig gemaakt aan het samenscholingsverbod en werden op het Hobbemaplein aangehouden.

De opgepakte mensen werden daar ingesloten door agenten van de mobiele eenheid, die het plein hadden ontruimd. Onder de aangehouden mensen zijn ook omstanders die op het plein waren. Een aantal van de mensen riep ´moordenaar, moordenaar ´.

Vanwege de rellen die sinds donderdag plaatsvinden had de burgemeester van de stad het samenscholingsverbod in de wijk inwerking doen treden. Aanleiding voor de rellen is de dood van de Arubaan Mitch Henriquez, die vermoedelijk door politiegeweld om het leven is gekomen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »