Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

35 doden bij aanslagen in Bagdad

 13 juli 2015 

    Print       Email

Irak, kaart, CIA, map, Bagdad, Perzische Golf, Midden-Oosten, Arabisch, Arabie, oorlog, VS, vliegveld, weer, vakantie, reizen, Koeweit, woestijnIn de Iraakse hoofdstad, Bagdad zijn zeker 35 doden gevallen als gevolg van verschillende aanslagen. Bij een dubbele explosie in het noorden van de stad werden negentien mensen gedood. Bij een drukbezochte marktplaats blies een zelfmoordterrorist zich op kort nadat er op dezelfde plek een autobom was afgegaan.

Ook in een ander noordoostelijk gelegen wijk van Bagdad kwam een autobom tot ontploffing. Hierdoor kwamen negen mensen om het leven. Door de drie explosies zijn meer dan honderd mensen gewond geraakt.

Vlak voor zonsondergang gingen op twee verschillende plekken in Bagdad al twee bommen af, met zeven doden als gevolg. ANP meldt dat de aanslagen nog niet zijn opgeëist.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »