Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

86 procent vrouwen omkoopbaar voor seks met vreemde man

 8 juli 2015 

    Print       Email

One night standVolgens een onderzoek van een Portugese datingsite staan ruim 86 procent vrouwen open voor een eenmalig seksuitstapje met een vreemde man, als daar althans een riante vergoeding tegenover staat. 1200 vrouwen, waarvan driekwart studenten tussen 18 en 26 jaar, namen deel aan de enquête die werd uitgevoerd door universiteitsstudenten.

De kleinere groep ondervraagden bestond uit vrouwen tussen de 26 en 45 jaar die al een langdurige vaste liefdesrelatie hebben met een man.

Op de vraag of ze zouden ingaan op een aanbod om eenmalig het bed te delen met een vreemde man voor een bedrag van 10.000,- euro, gaf 48 procent aan dat te zullen doen indien de discretie gewaarborgd blijft.

Als er echter een bedrag van 25.000.- euro wordt aangeboden is het percentage vrouwen dat open staat voor een ‘one night stand’ in het geheim, significant hoger, 86 procent.

Volgens het onderzoek is er opvallend genoeg nauwelijks verschil tussen de handelwijze van vrouwen die al een vaste relatie hebben en singles.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »