Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Arrestatievideo overleden arrestant Bland mogelijk bewerkt

 22 juli 2015 

    Print       Email

video bandje film bandDe arrestatievideo waarbij automobiliste Sandra Bland tijdens een verkeerscontrole wordt gearresteerd is mogelijk bewerkt.

De video werd dinsdag door de Texas Department of Public Safety vrijgegeven. Amerikaanse media melden dat de video mogelijk bewerkt is, omdat de video enkele onregelmatigheden vertoont. Zo is na circa 25 minuten te zien hoe een vrachtwagenchauffeur uitstapt.

15 seconden later gebeurt dat weer, terwijl in de tussentijd niet is te zien dat hij weer was ingestapt. Op de beelden is ook te zien hoe de agent haar met een stroomstootwapen dreigt en zegt dat hij haar “in de fik” gaat steken,. De vrouw wordt uiteindelijk meegenomen naar het bureau. Drie dagen later is ze dood. De politie onderzoekt de onregelmatigheden in de video en wil tot die tijd niet reageren, meldt NBC News.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »