Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Baby komt tot leven op eigen begrafenis

 13 juli 2015 

    Print       Email

Babykist doodkistOp een begrafenis in Kenia is een jongetje, dat eerder dood was verklaard door artsen tot leven gekomen. Tot ontsteltenis en later tot grote opluchting van de aanwezigen begon het jongetje plotseling te lachen in zijn doodskist toen een familielid voor een laatste keer naar hem ging kijken.

Het jongetje dat twee maanden te vroeg geboren was, was eerder dood verklaard geworden door artsen. Het kind zou vorig weekend ten grave gedragen geworden.

Een tante wilde het jongetje nog een laatste maal begroeten. Tot haar grote verbazing zag zij het kindje glimlachen in zijn doodskist. De vader spoedde zich naar het hospitaal om zijn vrouw het goede nieuws te melden, die in tranen van geluk uitbarstte.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »