Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Bejaarde man bekent 69 jaar oude moord op prostituee

 16 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsEen 91-jarige man heeft een moord bekend die hij in 1946 in de Londense wijk Soho pleegde. De man, die nu in Canada woont zou de 26-jarige prostituee Margaret Cook voor de nachtclub Blue Lagoon hebben doodgeschoten.

De Britse krant The Sun meldt dat de dader te horen kreeg dat hij kanker heeft en daardoor last van zijn geweten kreeg. Hij zei de vrouw neergeknald te hebben, omdat ze hem financieel had bedrogen. In de zaak werd er nooit een verdachte aangehouden.

Indien de dader gepakt zou zijn zou die aan de galg zijn einde gevonden hebben. De doodstraf werd in Groot-Brittannië pas in de jaren zestig afgeschaft. De Britse autoriteiten hebben om uitlevering van de bejaarde man gevraagd. Echter moet Canada nog beslissen als de man die sinds 1951 in Ontario woont uitgeleverd zal worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »