Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Bejaarden stoppen overvaller

 8 juli 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2Twee dappere Britse bejaarden van 78 en 72 jaar hebben een gewapende overvaller tegen gehouden.
Zij wisten te voorkomen dat de winkelovervaller met zijn buit vandoor ging. Het duo reageerde een stuk heldhaftiger dan de meeste jongeren.
Ron Smith (78) maakte een wandeling door zijn woonplaats Salford, toen hij door een winkelraam zag dat de caissière met een mes werd bedreigd. De overvaller, Liam Redford (19), wilde over de inhoud van de kassa bemachtigen. Ron Smith besloot zonder twijfel om de deur dicht te houden, zodat de overvaller niet kon ontsnappen.
Ron Smith kreeg hulp van de 72- jarige voorbijganger Robert Anderson terwijl een ander stel gewoon voorbij liep. Samen hielden zij de deur dicht. De overvaller probeerde toen via het dak te ontkomen, helaas lukte dit niet. De inmiddels gealarmeerde politie kon de rover vervolgens gemakkelijk arresteren.Drie dagen na het voorval zijn Ron en Robert onderscheiden voor hun heldhaftige optreden. De overvaller Liam Redford is inmiddels veroordeeld tot 2 jaar jeugddetentie

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »