Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Betogers anti- islam demonstratie en tegendemonstranten op de vuist

 18 juli 2015 

    Print       Email

anti islam australieBetogers van een anti-islambetoging en een tegendemonstratie zijn in de Australische plaats Melbourne met elkaar op de vuist gegaan. De politie heeft traangas ingezet om de mensen uiteen te drijven.

De Australische nieuwszender ABC News meldt dat er zeker vier mensen zijn gearresteerd wegens geweld tegen de politie.

In verschillende steden in Australië zijn dit weekend demonstraties van de anti-islampartij Reclaim Australia en de nationalistische United Patriots Front. Anti-racismegroepen houden op hetzelfde moment tegendemonstraties.

In Australië worden er vaker anti- Islam demonstraties gehouden. De politieke beweging Reclaim Australia verdedigt naar eigen zeggen de Australische manier van leven en de democratische grondrechten van iedereen en onderneemt daarom actie tegen de radicale islam.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »