Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Bij hack VS overheidsinstantie veel meer gegevens gestolen dan gedacht

 10 juli 2015 

    Print       Email

HackerDe vertrouwelijke informatie die bij een cyberaanval op een Amerikaans regeringsbureau door vermoedelijk Chinese hackers is buitgemaakt is veel groter dan tot nu toe werd gedacht. Er is vertrouwelijke informatie van circa 21 miljoen Amerikanen gestolen. D

at meldt het Office of Personnel Management, het Amerikaanse regeringsbureau dat persoonsinformatie voor federale ambtenaren verzamelt. V

orige maand werd door Amerikaanse onderzoekers gesteld dat bij de cyberaanval waarschijnlijk gegevens van vier miljoen ambtenaren zijn gestolen. Er wordt vermoedt dat Chinese hackers achter de aanvallen zitten. De geroofde informatie kan volgens deskundigen worden gebruikt om mensen te chanteren.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »