Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Bill Cosby gaf drugs aan vrouwen

 7 juli 2015 

    Print       Email

Cosby1121ARTBill Cosby had al in 2005 onder ede toegegeven dat hij aan tenminste één vrouw drugs had gegeven en dat hij haar seksueel heeft misbruikt.
Een voormalig personeelslid van de Temple University had een rechtszaak tegen Cosby aan gespannen. Cosby gaf toe dat hij haar drie halve pillen van de drug Benadryl had gegeven.

Er werd in 2006 een schikking getroffen. Dit blijk uit documenten van het persbureau AP. Dit bureau stapte naar de rechter om de documenten openbaar te laten maken.Deze documenten zouden de reputatie van de 77 jarige acteur ernstig schaden. Bill Cosby wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Ook supermodel Janice Dickinson zegt misbruikt te zijn door Cosby. Volgens Janice zou Cosby haar in 1982 hebben gedrogeerd en verkracht. Meer dan veertig vrouwen hebben de acteur beschuldigd, maar hij is vooralsnog niet aangeklaagd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »