Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Blatter: ´´WK in Qatar resultaat politieke druk Duitsland en Frankrijk´´

 5 juli 2015 

    Print       Email

sett blatter fifaFIFA- voorzitter Sepp Blatter zegt dat het WK van 2022 een feit geworden is wegens politieke druk die Frankrijk en Duitsland zouden hebben uitgeoefend op de stemmers. Dit schrijft de Duitse krant Welt am Sonntag.

Oud-president van Frankrijk Nicolas Sarkozy en de voormalig Duitse Bondspresident Christian Wulff zouden in de aanloop naar de toewijzing aan Qatar, gastland voor de te houden WK in 2022, hun kiezers hebben beïnvloed.

Blatter beweerd dat verschillende Duitse bedrijven al projecten aangenomen hadden voordat de toewijzing van de WK definitief was. Blatter zei eerder over het corruptieschandaal bij de FIFA bang te zijn dat zijn levenswerk bij de wereld-voetbalbond kapot gemaakt zal worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »