Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Boer dood door agressieve bijen

 1 juli 2015 

    Print       Email

Bijen1Een groep boze bijen heeft een Amerikaanse boer van het leven beroofd. Volgens FOX News was de man in Texas bezig werkzaamheden uit te voeren met een tractor, toen het voor hem volledig mis ging. Waarschijnlijk heeft de onfortuinlijke boer het nest van de agressieve bijen stuk gereden.

Familieleden vonden het slachtoffer in levenloze toestand. Zijn lichaam was volledig bedekt met bijen. Het eerste onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de man nog geprobeerd heeft zich uit de voeten te maken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »